Tidigare resor och events

I september genomfördes en uppskattad helg med tema helhetshälsa ute på Fågelbrohus, Värmdölandet.

Helgens schema bjöd på föreläsningar, träningspass, god mat och tid för både avkoppling och inspiration i naturskön miljö.

Våra inspiratörer under helgen

Jonas Bergkvist – grundare till Paleo Institute, leg. sjukgymnast och en ledande föreläsare inom funktionsmedicin, kostlära. Jonas lade en bra grund för att förstå betydelsen av vår livsstil, vad vi kan göra för att optimera vår hälsa och hur kosten är en avgörande del i att förebygga moderna sjukdomar. Jonas är författare till flera böcker bl.a. ”Äta och Lev paleo”

Anna Sunneborn – en fantastisk inspiratör både inom träning och motivation. Anna höll ett uppskattat och utmanande fyspass och fick oss att utmana oss själva och förstå vår stora kapacitet inom oss. Vi inspirerades av Annas hyllade föreläsning ” Säg JA till livet”

Birgitta Höglund – Birgitta är kokboksförfattaren med fokus på LCHF, PALEO och läkande kost som själv har ätit sig fri från sjukdom. Birgitta berättade sin historia och bild på uppskattad fika i form av benbuljong och frökex.

Sandra Owe – Sandra tillika grundare av Nourish Now, höll i en uppskattad mat workshop med inspiration och praktiska tips på att minska socker, halvfabrikat och hitta alternativa livsmedel och råvaror för hela familjen. Sandra driver till vardags familjebloggen www.familygood.se med recept och vardagstips till en friskare vardag för hela familjen.