Tidigare resor och events

NNFB1

I februari 2018 genomfördes en mycket uppskattad hälsohelg med skidåkning som tema. I samarbete med en av Sveriges största och mest meriterade hälsoresearrangörer – Strandgårdens hälsoresor – samlades 25 deltagare i Orsa Grönklitt och njöt av skidlektioner, både alpint och längd varvat med kostföreläsningar, morgonyoga, relaxavdelning. All mat lagades av egen kock och präglades av paleokost och möjlighet till LCHF och laktos-ovo vegetariskt.

Till intresseanmälan av kommande resor och hälsohelger

I september 2017 genomfördes en uppskattad helg med tema helhetshälsa ute på Fågelbrohus, Värmdölandet.

Helgens schema bjöd på föreläsningar, träningspass, yoga, kvällsmål med överraskningar med god mat och tid för både avkoppling och inspiration i naturskön miljö.

Våra inspiratörer under helgen

Jonas Bergkvist – grundare till Paleo Institute, leg. sjukgymnast och en ledande föreläsare inom funktionsmedicin, kostlära. Jonas lade en bra grund för att förstå betydelsen av vår livsstil, vad vi kan göra för att optimera vår hälsa och hur kosten är en avgörande del i att förebygga moderna sjukdomar. Jonas är författare till flera böcker bl.a. ”Äta och Lev paleo”

Anna Sunneborn – en fantastisk inspiratör både inom träning och motivation. Anna höll ett uppskattat och utmanande fyspass och fick oss att utmana oss själva och förstå vår stora kapacitet inom oss. Vi inspirerades av Annas hyllade föreläsning ” Säg JA till livet”

Birgitta Höglund – Birgitta är kokboksförfattaren med fokus på LCHF, PALEO och läkande kost som själv har ätit sig fri från sjukdom. Birgitta berättade sin historia och bild på uppskattad fika i form av benbuljong och frökex.

Sandra Owe – Sandra tillika grundare av Nourish Now, höll i en uppskattad mat workshop med inspiration och praktiska tips på att minska socker, halvfabrikat och hitta alternativa livsmedel och råvaror för hela familjen. Sandra driver till vardags familjebloggen www.familygood.se med recept och vardagstips till en friskare vardag för hela familjen.

Till intresseanmälan för kommande resor och events