IT-strategen som blev kostrådgivare

Sandra Owe är IT-strategen som utbildade sig till kostrådgivare efter att ha läkt sin IBS-diagnos med hjälp av en kostomläggning. Det innebar en förändring i hela familjen och idag äter även barnen en kost som anses vara långt ifrån den maten som är vanlig på svenska familjers köksbord.

Sandra driver sedan ett par år tillbaka en uppskattad blogg www.familygood.se med syfte att sprida inspiration och kunskap till barnfamiljer där recepten och vardagstips utgår från barnen. I höst släpps hennes debutbok med fokus på familjehälsa!

Sandra har med över 15 år i IT-branschen en gedigen kunskap om förändringsledning. Hon är en uppskattad föreläsare och ledare och vurmar extra för att förmedla varför man gör en förändring. Något som går igen tydligt i både metodik och föreläsningar inom hälsa och kost.

Nourish Now är ett koncept med fokus på helhetshälsa där Sandra erbjuder tjänster såsom konceptutveckling, hälsovärderingar, hälsomål för medarbetare och inspirationsföreläsningar till företag. Nourish Now bedriver även hälsohelger i mindre grupp som erbjuds både till företag och privatpersoner runt om i Sverige.