Sandra Owe

Sandra Owe

Matbloggare & Grundare av Nourish Now

Sandra Owe är IT-strategen, småbarnsmamman och numera egenföretagaren som åt sig frisk från IBS. Det stora intresset för matlagning kombinerat med erfarenheten av den stora effekten kosten har för våra kroppar ledde till bloggen www.familygood.se där Sandra delar med sig av vardagstips och inspiration med fokus på barnens mat.

Sandra är utbildad kostrådgivare inom lågkolhydratkost (Paleo, LCHF) vid Paleo Institute och har tillsammans med sambo ett gediget intresse för läkande mat och dess betydelse för att bekämpa och förebygga dagens moderna sjukdomar. Sandra sätter barnen först och brinner för att skapa positiva matupplevelser, smaker, konsistenser som går hem främst hos barnen.

Under helgen kommer Sandra att demonstrera och guida deltagarna i praktiska livsmedel och råvaror som kan användas för att byta ut ingredienser i klassiska rätter på vägen till en vardagsmat bestående av mindre socker, mer grönt och näringsriktig mat. För hela familjen!

 

Workshop | Lär känna nya livsmedel och läkande råvaror

Fågelbrohus

Vi kommer få bekanta oss närmare med råvaror och livsmedel som kan användas i vardagsmaten. Vi får känna och klämma och ta del av demonstrationslagning av anrättningar som är enkla och praktiska i vardagen. Framför allt så är det familjesäkrade och går hem hos både vuxna som barn.

READ MORE