Jonas Bergqvist

Jonas Bergqvist

Leg. sjukgymnast, Funktionsmedicinsk terapeut & grundare av Paleo Institute

Jonas Bergqvist vägleder oss genom människans evolution, näringens och kostens betydelse för hälsa och förebyggandet av våra moderna sjukdomar. Med sitt pedagogiska sätt att lära ut och passion och djupa kunskap i ämnet så gör Jonas ett komplext ämne förståeligt och spännande.

Jonas är grundare av Paleo Institute och har många år som yrkesutövare inom hälsa, idrott och prestation. Uppvaknandet skedde 2004 med Staffan Lindebergs bok ”Maten och folksjukdomarna”. Den vände upp och ner på etablerade sanningar och gav en annan syn på vad naturlig, riktig hälsa än vad Jonas hade lärt sig inom det akademiska.

Sedan dess har Jonas ambitiöst och uthålligt fokuserat på svaret på vem människan är och vilken mat, träning och livsstil vi mår bäst av. Det har resulterat i etableringen av ett av nordens främsta utbildningserbjudanden där innehållet baseras på en gedigen plattform av vetenskap, evolutionslära, funktionsmedicin, biohacking och en praktisk förankring.

Jonas har även författat ett antal böcker där den senaste är Ät & Lev PALEO.

Föreläsning | Lär dig grunderna i paleo och läkande mat

Fågelbrohus

Jonas Bergqvist leder oss genom människans evolution, näringens och kostens betydelse för hälsa och förebyggandet av våra moderna sjukdomar. Med sitt pedagogiska sätt att lära ut och passion och djupa kunskap i ämnet så gör Jonas ett komplext ämne förståeligt och spännande.

READ MORE