Anna Sunneborn

Anna Sunneborn

Föreläsare & Fystränare

Det är aldrig för sent att börja. Det är Anna Sunneborn ett levande exempel på. Med sin fantastiskt smittande energi och omtanke kommer hon under vår premiärhelg inspirera oss till både sund träning och sund inställning till livet genom sin hyllade föreläsning – Säg JA till livet.

Att utsätta sig för nya utmaningar har varit en drivkraft sedan Anna var liten. Att göra något som faktiskt inte spelar någon roll för någon annan än henne själv, det drivs Anna av. Efter en brokig arbetsbakgrund i restaurangbranschen, Sveriges Television och inom skola valde Anna 2010 att starta eget och jobbar sedan dess som föreläsare och fystränare.

2005 började Anna att tävla i friidrott, något hon aldrig tidigare hade gjort. Idag har Anna över 50 veteran-SM guld efter 35 års ålder och framgångsrik inom styrkelyft.

En stor drivkraft för Anna är att ha både kortsiktiga och långsiktiga mål. Det är något hon berättar mer om bland mycket annat i sin hyllade föreläsning Säg JA till livet.

Föreläsning | Säg JA till livet

Fågelbrohus

Anna Sunneborn inspirerar och motiverar oss med sin hyllade föreläsning – Säg JA till livet

READ MORE

Träningspass

Fågelbrohus

Anna kommer utmana oss och ta oss igenom ett pass där vi utmanar oss själva och får oss att inse hur starka vi faktiskt är och hur mycket potential vi har! Sunda övningar som ni kan ta med er hem och använda i er vardag.

READ MORE