Kommande resor och events

Tjejresa till Orsa Grönklitt 4–7 februari, 2018

Under en unik hälsoresa till Orsa Grönklitt erbjuds du att både fila på dina skidkunskaper oavsett nivå och ta del av intressanta hälsoföreläsningar och kostrådgivning i ljuvlig fjällmiljö.

Orsa erbjuder både alpin anläggning och spårcenter i toppklass. 

Du väljer din egen nivå (grund eller fortsättning) och coachas av våra skickliga skidinstruktörer. Mellan skidåkning och föreläsningar ges utrymme för avkopplande afterski och tid i vår egna relaxavdelning.

Vi serverar god näringsriktig mat med möjlighet till vegetariskt, laktos- & glutenfritt. Allt med hög kvalitet och lagat från grunden av vår egen kock.

I vår paketresa ingår allt du behöver för en lyckad och hälsosam skidsemester.

Res med en vän, din syster, mamma eller dotter eller varför inte själv. Här kommer du att träffa ett gäng likasinnade kvinnor och vi kan utlova riktigt trevliga, roliga och lärorika dagar tillsammans.

Boende – Limbygården i Orsa Grönklitt

Vi bor i dubbelrum i Sveriges största klassiska dalastuga med pister och spår direkt utanför dörren. Här kan du koppla av framför brasan efter härliga skiddagar eller på relaxavdelningen med bastu & jacuzzi. Limbygården har också vallarum, skidställ och skotork och mysiga utrymmen för avkoppling med två storbilds TV.

Pris 4 990 kr/person. I paketet ingår:

  • Boende 3 nätter på Limbygården (del i dubbelrum)
  • Helpension med 3 frukostar, 3 middagar inkl. måltidsdryck, 3 luncher inkl. måltidsdryck, 2 afterski/mellanmål inkl. varm dryck
  • 2 st ”ski clinics” med möjlighet att välja mellan längdskidåkning eller alpint
  • Valbar nivå – grund eller fortsättning (se beskrivning längre ned)
  • Liftkort eller spårkort för tre dagar
  • Alla föreläsningar (läs mer om föreläsningarna längre ned)
  • Morgonstretch

Möjliga tillägg:

  • Enkelrumstillägg: 950kr
  • Bonusnatt: 600 kr (Logi en extra natt med del i dubbelrum samt frukost. Avresa 8/2. Boka en bonusnatt och passa på att öva mer på din skidåkning och njuta av den fina fjällmiljön i Orsa.
  • Spårkort eller liftkort för extra dag, torsdag 8/2.

Våra villkor och avbokningsregler

[button link=”http://eepurl.com/c-xL_b” bg_color=”#000000″ window=”yes”]Boka skidresan![/button]

Läs mer om skidparadiset Orsa Grönklitt

Anpassa dina skidaktiviteter 

Du väljer själv din nivå och typ av skidåkning du önskar fokusera på under resan.

Vi rekommenderar att du koncentrerar dina instruktörspass till antingen längd eller alpint.

Känner du att du ändå vill dela upp dina pass på både längd och alpint så finns självklart möjlighet att göra detta. Prata då med oss för alternativ och bästa upplägg.

Grundkurs för dig som inte har några förkunskaper eller för dig som känner vill komma igång med skidåkningen på nytt. En rolig och mycket nyttig kurs där du får grunderna för att utveckla din skidåkning vidare i rätt riktning.

Kursen erbjuds under de två första förmiddagarna med möjlighet att spendera eftermiddagen till att öva om man så vill på nyvunna lärdomar i backen eller spåren.

Fortsättning för dig som åkt tidigare och vill utveckla din åkning. Vi tränar på olika tekniker för att du snabbt ska kunna känna dig säkrare i backen eller i spåret.  En fartfylld kurs som kommer att ge dig mersmak. Fortsättningskursen ligger efter lunch för att du på förmiddagen ska hinna värma upp och känna hur du ligger till i din åkning.

Tredje skiddagen ingår ett spårkort eller liftkort där instruktörerna finns till förfogande men du åker på egen hand och i eget tempo.

Föreläsningar och Workshop

På våra hälsodagar får du ta del av intressanta föreläsningar och en workshop.

”Rätt näring skapar succé i pjäxorna. Vi ger er förutsättningarna”

En presentation om tankarna kring maten vi kommer servera och varför. Allt utgår från resans upplägg med dess fysiska utmaningarna, behov för blodsockerbalans, uthållighet, återhämtning och ett smakprov på mat för hormonell balans.

”Makten till hälsa i dina egna händer”

En inledande grund i människan genom evolutionen, fysiologi, näringslära och den moderna vetenskapen. Vi mellanlandar i dagens samhällsrutiner och våra välfärdssjukdomar och fortsätter vidare till kvinnohälsa.

Föreläsningen rundas av med vår praktiska vardag, hur vi kan påbörja en förändring och hjälp på vägen för att lyckas med hållbar hälsa över tid.

”Näringsriktig mat i praktiken och i vardagen. Tips, råd & matdemonstration” 

Tips på hälsosamma och nyttiga recept som du enkelt kan göra hemma.

Vi demonstrerar enkla recept fullproppade med näring med hopp om inspiration till din vardag. Vi testar alternativa livsmedel och råvaror och givetvis ingår provsmakning av allt det goda.

[button link=”http://eepurl.com/c-xL_b” bg_color=”#000000″ window=”yes”]Boka skidresan![/button]